Flux-stiri

Incidenţa în Bucureşti a ajuns la 8,28 la mie

Incidenţa în Bucureşti a ajuns la 8, 28Incidenţa în Bucureşti a ajuns la 8, 28

Rata de infectare urcă puternic în Bucureşti şi depăşeşte sâmbătă 8 la mie. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti ar trebui să se reunească din nou, după ce Guvernul aprobă, sâmbătă, noile măsuri ale CNSU.

În aceste condiţii, urmează să fie luate noi măsuri restrictive, după ce Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti ar urma să se reunească din nou.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti aşteaptă şedinţa Guvernului de sâmbătă, care va aproba noile măsuri ale CNSU.

Vineri, CMBSU a decis noi restricţii, după ce rata de incidenţă a ajuns la 7,68 de cazuri la mia de locuitori. Printre măsurile adoptate se numără carantina de noapte pe weekend, măsură de la care sunt exceptate persoanele vaccinate, închiderea cinematografelor, a instituţiilor de spectacole şi interzicerea concertelor.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu un număr mai mare de 2.500 de spectatori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

De asemenea, activitatea cultelor religioase, inclusiv slujbele şi rugăciunile colective, se desfăşoară în interiorul şi/sau în afara lăcaşurilor de cult, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară. Organizarea de procesiuni şi/sau pelerinaje religioase este permisă numai cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.

The post Incidenţa în Bucureşti a ajuns la 8,28 la mie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code