Flux-stiri

Infotrafic: Aglomeraţie la intrările în Bucureşti şi ceaţă pe şoselele din centrul ţării

Infotrafic: Aglomeraţie la intrările în Bucureşti şi ceaţă pe şoselele din centrul ţăriiInfotrafic: Aglomeraţie la intrările în Bucureşti şi ceaţă pe şoselele din centrul ţării

  • Circulaţie este îngreunată pe şoselele din centrul ţării din cauza ceţii şi a carosabilului umed.
  • Este aglomeraţie și în Bucureşti:la intrări și pe arterele principale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că joi dimineaţa se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Braşov, Cluj, Covasna şi Harghita. În anumite zone, în funcţie de condiţiile locale, carosabilul poate deveni alunecos, avertizează autorităţile.

De asemenea, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, carosabilul este umed. Pe şoselele menţionate nu sunt foarte multe maşini joi dimineaţa.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Bucureşti al DN 4 (loc. Popeşti-Leordeni), DN 7 (loc. Chitila) şi DN 1A (loc. Mogoşoaia). Totodată, trafic intens este înregistrat şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Berceni.

Totodată, este trafic blocat pe Șoseaua Virtuții ( București) din cauza unui accident rutier produs pe linia 41, dintre un tramvai și un autoturism.

The post Infotrafic: Aglomeraţie la intrările în Bucureşti şi ceaţă pe şoselele din centrul ţării appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code