Flux-stiri

InSecuritate, cu Alexandru Georgescu, expert în infrastructuri critice, de la ora 22.55, pe Aleph News

INsecuritateINsecuritate

Bogdan Nicolae și invitatul său, Alexandru Georgescu, expert în infrastructuri critice, discută despre problematica dependenței de infrastructuri critice în contextul războiului hibrid din Ucraina și lumea postpandemică.

Ce sunt infrastructurile critice? De ce sunt importante la nivelul securității naționale, regionale și globale? Care sunt principalele vulnerabilități ale infrastructurilor critice? Dar oportunitățile? Cum stă România la acest capitol și ce ar mai fi de făcut?  

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post InSecuritate, cu Alexandru Georgescu, expert în infrastructuri critice, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code