Flux-stiri

„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat: Dan Cîmpean, director interimar al Directoratului Național de Securitate Cibernetică, sâmbătă, de la ora 21.00

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 9 octombrie, de la ora 21.00! 

Directoratul Național de Securitate Cibernetică, o instituție fundamental nouă, ce n-a văzut… Bruxelles-ul! Miza principală: asigurarea securității cibernetice a spațiului național civil, într-o piață care se confruntă, la ora actuală, cu un mare deficit de specialiști.

Vor avea Serviciile de Informații românești și străine motive să fie invidioase pe activitatea directoratului și pe ,,creierele” unor specialiști cu patalama pe care noua instituție își propune să-i descopere și să-i atragă în câmpul muncii securității cibernetice?Care este drumul securității cibernetice de la militar la civil și înapoi?     Suntem pregătiți să fim și să luăm parte la excelența în securitate cibernetică a UE la București? Câți bani pierde România în urma unui atac cibernetic? Suntem cu atât mai vulnerabili și mai expuși atacurilor hibride cu cât dependența omului de rețelele de socializare, de platforme noi, nu întotdeauna suficient testate, crește mai mult cu fiecare zi?  

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae. Invitat: Dan Cîmpean, director interimar al Directoratului Național de Securitate Cibernetică, sâmbătă, de la ora 21.00 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code