Flux-stiri

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române (ISPRI)

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 20.00!

„America is back! Russia, too”. În 2021 s-a vorbit mult despre #InSecuritate și despre crize. Care dintre evenimentele anului trecut vor rămâne cu adevărat în viața noastră și în 2022?

Securitate sau prosperitate, pe ce carte vor miza marile puteri? Cum va arăta Europa post-Merkel, cu Emmanuel Macron în semestrul francez la UE și ce loc va ocupa Uniunea între China, SUA și Rusia?

Noua ordine mondială este în schimbare. Se refac sferele de influență sau vor pica miturile unor mari puteri?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Aleph News, afli răspunsuri la dilemele prezentului din emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat prof.univ. Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române (ISPRI) appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code