Flux-stiri

Motivul pentru care persoanele imunizate mor din cauza COVID-19. Arafat: E posibil să fie vaccinați doar pe hârtie

Cifre oficiale: Peste 69% dintre cei infectați s-au vindecat. Rata deceselor este de 2,42%, în RomâniaCifre oficiale: Peste 69% dintre cei infectați s-au vindecat. Rata deceselor este de 2,42%, în România

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat, a spus, vineri, că aproape fiecare medic își pune întrebarea dacă cei care mor vaccinați nu sunt, de fapt, persoane care și-au cumpărat un certificat verde, iar vaccinarea este doar pe hârtie.

Întrebat dacă există posibilitatea ca persoanele care mor de COVID-19, deși sunt vaccinate, să fie, de fapt, fals-vaccinate, dr. Raed Arafat a spus că este o întrebare pe care și-o pun toți medicii.

„E o întrebare pe care toți ne-o punem, dacă toți vaccinații care decedează sunt într-adevăr vaccinați. Ne punem întrebarea dacă nu e unul – doi care totuși nu sunt. Știm că a fost un caz la Sibiu în care un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze cu 2 – 3 zile înainte a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real. Noi știm de acest caz concret. Celelalte cazuri e foarte greu să le știi., pentru că în momentul în care ești bolnav, deja ai anticorpi. Indiferent cum, ești bolnav și deja e foarte greu să știm dacă ești vaccinat”, a spus dr. Arafat.

Arafat afirmă că sunt persoane care, într-adevăr, au spus că sunt vaccinate și nu erau.

„E foarte probabil că o parte din cei ziși vaccinați să fie, de fapt, doar pe hârtie. E foarte posibil acest lucru. Nu neagă nimeni. Nu putem nega”, a mai spus Arafat.

În cazul tânărului de la Sibiu, care a murit de COVID-19 dar i-a spus medicului că este fals-vaccinat, s-a deschis un dosar penal, iar verificările se fac de către procurori.

The post Motivul pentru care persoanele imunizate mor din cauza COVID-19. Arafat: E posibil să fie vaccinați doar pe hârtie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code