Flux-stiri

Creşte rata de vaccinare în rândul profesorilor

sala de clasasala de clasa

  • Creşte rata de vaccinare în rândul profesorilor.
  • Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei Sorin Ion spune că procentul „începe să devină mulţumitor”, în rândul unităţilor de învăţământ preuniversitar.
  • Faţă de 9 septembrie, când a avut loc ultima comunicare oficială pe această temă, numărul persoanelor vaccinate a crescut cu 21.352.

Sorin Ion a anunţat, vineri, că a fost finalizată o nouă etapă de colectare a datelor în unităţile de învăţământ preuniversitare cu privire la numărul persoanelor vaccinate din sistem.

Faţă de 9 septembrie, când a avut loc ultima comunicare oficială pe această temă, numărul persoanelor vaccinate a crescut cu 21.352.

„Ca procent este peste 66%, ceea ce putem să spunem că începe să devină mulţumitor”, afirmă secretarul de stat.

Pe de altă parte, Ministerul Educaţiei a transmis o informare potrivit căreia rata generală de vaccinare a angajaţilor din aparatul propriu al Ministerului Educaţiei este de 66%.

Raportat la personalul care deţine funcţii de conducere, ponderea celor vaccinaţi este de peste 93%.

The post Creşte rata de vaccinare în rândul profesorilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code