Flux-stiri

Arafat, despre vaccinarea la chiuvetă din Capitală: Pot ajunge la închisoare, au comis o infracțiune serioasă

  • Raed Arafat spune că problema gravă la centrul respectiv este dacă cineva nu s-a vaccinat efectiv, iar salariatul din sănătate, în loc să vaccineze, a aruncat serul şi a întocmit certificat în fals.
  • Întrebat despre sancţiunile în acest caz, secretarul de stat afirmă că, dacă se vor lua măsurile care trebuie, lumea va vedea foarte clar ce înseamnă.

Când lumea va vedea măsurile luate după ancheta în cazul certificatelor false eliberate la centrul de vaccinare „Neghiniţă” din Sectorul 2 al Capitalei va realiza că este mult mai importantă libertatea decât să se trezească în închisoare, spune Raed Arafat.

Raed Arafat spune că problema gravă la centrul respectiv este dacă cineva nu s-a vaccinat efectiv, iar salariatul din sănătate, în loc să vaccineze, a aruncat serul şi a întocmit certificat în fals.

„Nu cunosc detaliile de la centrul respectiv. Eu mă bucur foarte mult că există astfel de acţiuni din partea poliţiei şi a procuraturii şi sunt convins că nu doar cei care au eliberat certificatul, dar şi cei care l-au obţinut vor fi responsabilizaţi pe această temă. Înseamnă că persoana care a obţinut un astfel de certificat, nevaccinată, merge în cunoştinţă de cauză şi pune în pericol alte persoane din jurul ei. Plus că poate ajunge în ATI – să zicem că îşi asumă acest risc – dar problema este în ce risc pune celelalte persoane din jurul ei. Aşteptăm să vedem concluziile anchetei şi care vor fi rezultatele. Poate că nu este singura, poate că mai sunt şi altele (anchete similare – n.r.) care se fac de către poliţie şi procuratură, vom afla despre ele”, declară Arafat.

Întrebat despre sancţiunile în acest caz, secretarul de stat afirmă că, dacă se vor lua măsurile care trebuie şi va vedea lumea foarte clar ce înseamnă, Îi va fi mult mai importantă libertatea decât să se trezească în instanţă şi după care chiar la închisoare. Este o infracţiune foarte serioasă şi cine vrea să o comită, fie achiziţionează astfel de certificate, fie le emite, amândoi în măsura egală sunt responsabili”.

The post Arafat, despre vaccinarea la chiuvetă din Capitală: Pot ajunge la închisoare, au comis o infracțiune serioasă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code