Flux-stiri

LIVE UPDATE. 334 zile de invazie. Pistorius: Germania va lua în curând o decizie cu privire la trimiterea de tancuri Leopard în Ucraina

  • Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat duminică că se așteaptă ca în curând să fie luată o decizie cu privire la livrarea de tancuri în Ucraina, indiferent care ar fi calea.
  • Pistorius a spus că Germania nu va lua o decizie pripită, deoarece guvernul are mulți factori de luat în considerare, inclusiv consecințele pentru securitatea populației.
  • Declarațiile vine la scurt timp după ce a apărut informația că ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a declarat că Germania nu ar sta în cale dacă Polonia va trimite tancurile Leopard 2 în Ucraina.

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat duminică că se așteaptă ca în curând să fie luată o decizie cu privire la livrarea de tancuri în Ucraina, indiferent care ar fi calea, potrivit Reuters.

Vorbind într-un interviu la ARD TV din Germania, Pistorius a spus că Germania nu va lua o decizie pripită, deoarece guvernul are mulți factori de luat în considerare, inclusiv consecințele pentru securitatea populației germane.

Declarațiile acestuia vine la foarte scurt timp după ce a apărut informația că ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a declarat că Germania nu ar sta în cale dacă Polonia va trimite tancurile Leopard 2 de fabricație germană în Ucraina.

The post LIVE UPDATE. 334 zile de invazie. Pistorius: Germania va lua în curând o decizie cu privire la trimiterea de tancuri Leopard în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code