Flux-stiri

,,InSecuritate”. Invitată este E.S. Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România, sâmbătă, de la ora 20.00

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 30 octombrie, de la ora 20.00! 

Ce plan are președintele Emmanuel Macron pentru Franța 2030? Care este promisiunea Franței pentru lume, mai ales în contextul în care, din luna ianuarie a anului viitor, Franța va deține Președinția Consiliului European?

Care sunt provocările și crizele deceniului într-o lume profund perturbată de pandemie? Ce va arăta busola strategică a UE? Ce dividende aduce cooperarea dintre armatele, polițiile și serviciile de informații franco-române?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi! 

The post ,,InSecuritate”. Invitată este E.S. Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România, sâmbătă, de la ora 20.00 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code