NEWSNET

Flux-stiri

Institutul Clinic Fundeni a rămas fără apă caldă şi căldură

  • Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti nu are, joi, apă caldă şi căldură.
  • Unitatea medicală a fost informată că se fac lucrări în zonă.

Deşi temperaturile sunt destul de scăzute în Capitală, Institutul Clinic Fundeni nu are, joi, apă caldă şi căldură.

Reprezentanţii unităţii medicale au declarat că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunţaţi că în zonă au loc lucrări de reparaţii, astfel că o perioadă nu se poate asigura apa caldă sau căldura.

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunţat, joi, că în cursul nopţii de joi spre vineri va începe probele la cald pentru consumatorii din Capitală

Termoenergetica a început să furnizeze căldură instituţiilor din Bucureşti.

„Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă comunicăm şi faptul că instituţia noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, au anunţat reprezentanţii companiei municipale.

The post Institutul Clinic Fundeni a rămas fără apă caldă şi căldură appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code