Flux-stiri

Întâlnirea dintre Putin şi Zelenski va avea loc, cel mai probabil, în Turcia

  • Locul de desfăşurare a unei întâlniri între preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul ucrainean Volodymyr Zelenskiy ar fi cel mai probabil Turcia, a declarat sâmbătă un negociator ucrainean, citat de Interfax Ucraina.
  • Negociatorul David Arakhamia a declarat pentru televiziunea ucraineană că nu se cunosc ora şi locul întâlnirii.
  • Ambele părţi au descris negocierile din ultimele zile ca fiind dificile. Discuţiile sunt o combinaţie de întâlniri faţă în faţă în Turcia şi întâlniri virtuale.

Locul de desfăşurare al unei întâlniri între preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul ucrainean Volodimir Zelenski ar fi cel mai probabil Turcia, a declarat sâmbătă un negociator ucrainean, citat de Interfax Ucraina.

Negociatorul David Arakhamia a declarat pentru televiziunea ucraineană că nu se cunosc ora şi locul întâlnirii.

Ambele părţi au descris negocierile din ultimele zile ca fiind dificile. Discuţiile sunt o combinaţie de întâlniri faţă în faţă în Turcia şi întâlniri virtuale.

Arakhamia a declarat că preşedintele turc Tayyip Erdogan i-a sunat vineri pe Putin şi Zelenski „şi a părut să confirme că sunt gata, în opinia sa, să organizeze o întâlnire în viitorul apropiat”.

El a adăugat: „Nu se cunosc nici data şi nici locul, dar credem că, cel mai probabil, va fi la Istanbul sau la Ankara”.

The post Întâlnirea dintre Putin şi Zelenski va avea loc, cel mai probabil, în Turcia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code