NEWSNET

Flux-stiri

Internetul global, afectat de o PANĂ MAJORĂ. Snapchat, Spotify și alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud

GoogleGoogle

  • O problemă de rețea cu Google Cloud a dus la căderea mai multor site-uri web.
  • Printre acestea se numără Spotify, Snapchat, Discord, Etsy, Home Depot și multe altele.
  • Problemele au început după ora 12:00 ET și afectează utilizatorii din întreaga lume.

O întrerupere masivă a serviciului Google Cloud a provocat marți după-amiază blocarea mai multor site-uri importante precum Spotify, Snapchat, Discord.

Pagina de servicii a Google Cloud arată că vinovată este o problemă de rețea care afectează aproape o duzină de site-uri și mii de utilizatori din întreaga lume, scrie dailymail.co.uk

Problema a început după ora 12:00 ET (ora 19:00- ora României) și provoacă erori 404 pe paginile web.

Multe dintre servicii sunt conștiente de întrerupere, împărtășind informația pe Twitter, dar nu au spus când vor fi rezolvate problemele.

Defecțiunea rețelei Google Cloud vine după un fiasco online și mai mare, în urma căruia toate platformele Meta – Facebook, Instagram și WhatsApp – au căzut într-o întrerupere globală de șapte ore.

Google a publicat o declarație pe tabloul său de bord Cloud la ora 12:10 pm ET (ora 19:10- ora României), recunoscând eroarea de rețea.

„Ne cerem scuze tuturor celor care sunt afectați de această întrerupere”, se arată în pagină.

The post Internetul global, afectat de o PANĂ MAJORĂ. Snapchat, Spotify și alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code