NEWSNET

Flux-stiri

PNL a votat conducerea rotativă, cu primul premier liberal

Liberalii s-au reunit, marți seara, în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR în baza unei înțelegeri ca șeful guvernului să se schimbe prin rotație între PNL și PSD.Liberalii s-au reunit, marți seara, în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR în baza unei înțelegeri ca șeful guvernului să se schimbe prin rotație între PNL și PSD.

  • Liberalii s-au reunit, marți seara, în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR.
  • PNL a votat conducerea rotativă, cu primul premier liberal, anunță Florin Cîțu.

Florin Cîțu afirmă că s-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL.

Liberalii s-au reunit, marți în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR în baza unei înțelegeri ca șeful guvernului să se schimbe prin rotație între PNL și PSD.

Liberalii au votat varianta premierului prin rotație între PSD și PNL, cu primul premier de la PNL. Au fost 4 abțineri și 2 voturi împotrivă. Nu s-a votat și varianta flexibilizării mandatului, astfel încât să fie luate în calcul și alte nume din partid decât Florin Cîțu. 

În acest moment, nu am schimbat mandatul, avem un singur mandat. S-a votat decizia de a avea un sistem rotativ de premieri, cu primul liberal. Dacă PSD se opune, vedem atunci”, a spus Cîțu.

Știre în curs de actualizare.

The post PNL a votat conducerea rotativă, cu primul premier liberal appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code