Flux-stiri

Iohannis, către noii judecători CCR: Vă doresc să vegheaţi la respectarea Constituţiei

  • Noii judecători CCR sunt Iulia Scântei, Bogdan Licu şi Mihaela Ciochină.
  • Aceştia sunt numiţi pe un mandat de 9 ani, cu începere de sâmbătă, 11 iunie.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a dorit noilor judecători CCR să vegheze la respectarea Constituţiei.

„Vă doresc, noilor judecători constituţionali, mult succes, vă felicit şi vă doresc să faceţi aşa cum aţi jurat. Este o muncă de mare răspundere şi sunt convins că o veţi duce cu succes la un bun sfârşit. La fel, doresc mult succes judecătorilor constituţionali care îşi continuă mandatul. Şi tuturor împreună vă doresc să vegheaţi la respectarea Constituţiei şi să fiţi un factor de echilibru în societatea din România”, a spus Iohannis sâmbătă, la jurământul de învestitură depus de noii membri ai Curţii Constituţionale a României.

Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni.

Noii judecători CCR sunt Iulia Scântei, Bogdan Licu şi Mihaela Ciochină. Aceştia sunt numiţi pe un mandat de 9 ani, cu începere de sâmbătă, 11 iunie.

The post Iohannis, către noii judecători CCR: Vă doresc să vegheaţi la respectarea Constituţiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code