Flux-stiri

Irina Tănase are de dat explicații. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a ajuns la DNA

Liviu Dragnea și Irina Tănase la Sala Palatului stând pe scaune.Liviu Dragnea și Irina Tănase la Sala Palatului stând pe scaune.

  • Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar ce l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.
  • Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea trebuie să dea explicații referitor la un dosar penal.
  • Aceștia mai sunt curioşi şi asupra faptului că tânăra şi-a permis, pe lângă locuință şi mai multe bunuri de lux.

Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar ce l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea trebuie să dea explicații referitor la un dosar penal.

Problemele parcă se țin lanț de Irina Tănase. După despărțirea fulgerătoare de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, Irina a primit o altă veste.

Vineri dimineață, Irina Tănase a fost citată prin intermediul unui apel telefonic că trebuie să se prezinte la sediul DNA. Aceasta a venit însoțită de un avocat. Motivul pentru care Irina a fost chemată de către procurori este unul ce are legătura cu viața privată a acesteia. Mai exact, procurorii sunt curioși de unde a avut aceasta bani să achiziționeze o locuință pe care a cumpărat-o cu ceva timp în urmă, în condițiile în care aceasta nu a lucrat, potrivit Bună Ziua Iași.

Aceștia mai sunt curioşi şi asupra faptului că tânăra şi-a permis, pe lângă locuință şi mai multe bunuri de lux.

Cum a devenit cunoscută Irina Tănase

Irina are 29 de ani și a intrat în atenția presei odată cu asumarea relației cu fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Tânăra este originară din București și provine dintr-o familie modestă, tatăl ei lucrând ca electrian, iar mama acesteia ca asistentă medicală.

Despărțirea de fostul logodnic, Liviu Dragnea a venit ca un fulger, atât pentru ea, cât și pentru întreaga presă. Motivul despărțirii de acesta este infidelitatea Irinei cu un fost iubit.

The post Irina Tănase are de dat explicații. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a ajuns la DNA appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code