Flux-stiri

Italia a confiscat proprietățile fostului pilot rus de Formula 1, Nikita Mazepin

  • Operaţiunea a vizat o vilă – cunoscută sub numele de Rocky Ram – situată în nordul insulei Sardinia. Acest demers face parte din eforturile mai ample care vizează penalizarea ruşilor bogaţi care au legături cu preşedintele Vladimir Putin, după invazia din 24 februarie a Ucrainei de către Moscova.
  • Nu există niciun comentariu imediat din partea managerului de relaţii publice al lui Mazepin.
  • Mazepin – care a fost concediat în martie de echipa americană de Formula 1 Haas – a fost inclus pe o listă de sancţiuni a UE împreună cu tatăl său, Dmitri, pe care jurnalul oficial al Uniunii Europene l-a descris ca fiind un membru al cercului apropiat al preşedintelui Vladimir Putin.

Italia a confiscat proprietăţi în valoare de aproximativ 105 milioane de euro (114,45 milioane de dolari) deţinute de fostul pilot rus de Formula 1 Nikita Dmitrievich Mazepin şi de tatăl său oligarh, au declarat luni două surse din poliţie pentru Reuters.

Operaţiunea a vizat o vilă – cunoscută sub numele de Rocky Ram – situată în nordul insulei Sardinia. Acest demers face parte din eforturile mai ample care vizează penalizarea ruşilor bogaţi care au legături cu preşedintele Vladimir Putin, după invazia din 24 februarie a Ucrainei de către Moscova.

Nu există niciun comentariu imediat din partea managerului de relaţii publice al lui Mazepin.

Mazepin – care a fost concediat în martie de echipa americană de Formula 1 Haas – a fost inclus pe o listă de sancţiuni a UE împreună cu tatăl său, Dmitri, pe care jurnalul oficial al Uniunii Europene l-a descris ca fiind un membru al cercului apropiat al preşedintelui Vladimir Putin.

În ultimele săptămâni, poliţia italiană a pus sub sechestru vile şi iahturi în valoare de peste 900 de milioane de euro de la ruşi bogaţi care au fost incluşi pe o listă de sancţiuni a Uniunii Europene, în urma conflictului din Ucraina.

Cel mai valoros bun sechestrat până acum este un superyacht deţinut de miliardarul Andrey Igorevich Melnichenko, în valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, care a fost confiscat în portul Trieste din nordul ţării.

The post Italia a confiscat proprietățile fostului pilot rus de Formula 1, Nikita Mazepin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code