Flux-stiri

Jason Derulo și David Garrett au făcut senzație aseară în București. Pe ce scene au urcat celebri artiști

  • Celebrul violonist David Garrett a revinenit în capitală în cadrul turneului Iconic Trio Tour.
  • Concertul „Iconic” prezintă un omagiu adus marilor violonişti ai epocii de aur.r
  • Jason Derulo a făcut show aseară la Romexpo, în timpulfestivalului Summer in the City.

David Garrett a revenit la București pe scena Arenelor Romane aseară, începând cu ora 20:00 pentru a promova cel mai recent album de muzică clasică prin turneul „ICONIC Trio Tour”, scrie

Artistul a cântat la o vioară în valoare de 3,5 milioane de euro. Celebrul violonist readuce în prim plan muzica clasică prin reînterpretarea unor compoziții muzicale rare, semnate ce nume consacrate, precum Wolfgang Amadeus Mozart, Fritz Kreisler, Franz Schubert și muți anii. David Garrett a urcat pe scenă alături de colegii lui Franck van Der Heijden care cântă la chitară și Rogier van Wegberg la bas.

Jason Derulo a făcut senzație la Summer in the City

Și festivalul Summer in the City l-a adus pe scenă pe Jason Derulo care fost primit de public cu entuziasm.
Jason Derulo a intrat pe scenă de la Romexpo la ora 20:15 și a cântat pânp la 21:15.

Ca să compenseze absența lui Sam Smith, care ar fi cântat în premieră în România, organizatorii l-au înlocuit cu Jason Derulo, dar schimbarea a fost primită cu aplauze din partea fanilor.

 Totuși dacă ai ratat evenimentele, astăzi „Străzi deschise” continuă pe Calea Victoriei. Pe lângă spectacole-lectură, expoziţii şi teatru de păpuși, programul celui de-al XVI-lea weekend include o competiţie de karting electric și o expoziţie Interactivă de Vehicule Electrice pentru adulţi şi copii.

Citește și:

The post Jason Derulo și David Garrett au făcut senzație aseară în București. Pe ce scene au urcat celebri artiști appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code