Flux-stiri

Jason Mantzoukas dă voce unui penis în miniseria inspirată din viața lui Mötley Crüe

  • Actorul și producătorul Jason Mantzoukas dă voce unui penis, într-o miniserie inspirată din viața toboșarului Mötley Crüe.
  • „Pam and Tommy” va fi numele miniseriei, iar rolul lui Lee, fostul toboșar Mötley Crüe, va fi jucat de actorul român Sebastian Stan.
  • Miniseria va fi difuzată pe platforma Hulu, din 2 februarie.

Jason Mantzoukas va fi vocea unui penis în miniseria inspirată din viața toboșarului Mötley Crüe. Actorul Jason Mantzoukas – cunoscut, mai ales, pentru rolurile sale în „Dictatorul”, „Operațiunea Cazinoul” și „Lego-Batman: Filmul” – dă voce unui personaj îndrăzneț: penisului lui Tommy Lee în viitorul serial „Pam and Tommy”.

Serviciul video la cerere, care difuzează seriale tv populare – Hulu – pregătește o miniserie de opt episoade despre faimosul cuplu format din rockerul Tommy Lee și actrița Pamela Anderson.

În miniserie joacă și actorul român Sebastian Stan, în rolul lui Lee, fostul toboșar Mötley Crüe, iar Lilly James joacă în rolul Pamelei Anderson.

Scena a fost inspirată de un pasaj real din cartea de memorii a lui Lee, „Tommyland”. În scenă, Tommy are o conversație în toată regula cu penisul său despre faptul de a se fi îndrăgostit sau nu de Pamela.

„Oricât de mult mi-ar plăcea să-mi asum meritele pentru asta, pur și simplu am adaptat un capitol din memoriile [lui Lee]. Cred că ar putea fi o premieră [pentru televiziune]. A existat o ușoară împotrivire, pentru că trebuie să te împotrivești puțin atunci când ți se prezintă un penis vorbitor. Dar Hulu a fost extrem de susținător”, a declarat scenaristul Robert Siegel, citat de Decider.

Într-unul dintre episoade, Tommy Lee are o conversație intimă cu organul său genital. Scena a fost adusă la viață de patru păpușari profesioniști, iar Sebastian Stan spune că a tratat penisul animatronic ca pe un partener de platou obișnuit.

Miniseria va fi difuzată pe Hulu începând cu 2 februarie.

The post Jason Mantzoukas dă voce unui penis în miniseria inspirată din viața lui Mötley Crüe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code