Flux-stiri

Jeremy Fleming: Soldații ruși se împotrivesc și nu mai execută ordinele

  • Putin și-a judecat greșit șansele pentru obținerea victoriei în Ucraina.
  • Moscova vânează ținte cibernetice și aduce militari ca să-și îmbunătățească armata.
  • Jeremy Fleming sprijină Ucraina în consolidarea apărării cibernetice.

Jeremy Fleming, șeful Serviciilor de Informații din Marea Britanie, a declarat că soldații ruși se împotrivesc și nu mai execută ordinele. El a spus că Putin și-a judecat greșit șansele pentru obținerea victoriei în Ucraina. Și, acum militarii trimiși pe front își sabotează echipamentele, și chiar își doboară ocazional propriile avioane.

„Moscova vânează ținte cibernetice”, spune Jeremy Fleming

Fleming a anuțat, de asemenea, că Moscova vânează ținte cibernetice și aduce militari ca să-și îmbunătățească armata stabilită în Ucraina. El a lăudat „operațiunea de informare” a președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, care s-a dovedit eficientă. Campania lui Zelenski luptă în contracararea campaniei masive de dezinformare a Rusiei, care răspândește fake news-uri.

Șeful Serviciilor de Informații din Marea Britanie a mai adăugat că Regatul Unit și alte țări din Occident vor continua să sprijine Ucraina în consolidarea apărării sale cibernetice.

The post Jeremy Fleming: Soldații ruși se împotrivesc și nu mai execută ordinele appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code