Flux-stiri

Joe Biden a convocat astăzi Consiliul Național de Securitate al SUA pe situația din Ucraina

jor bidenjor biden

  • Președintele a cerut astăzi o reuniune a Consiliului Național de Securitate cu privire la situația din Ucraina.
  • Jurnaliștii americani acreditați pe Casa Albă subliniază că este destul de neobișnuit pentru președintele SUA să prezideze ședințe ale Consiliului Național de Securitate al SUA într-o zi de duminică.
  • Echipa de la Casa Albă a reafirmat că Rusia poate lansa oricând un atac împotriva Ucrainei.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a convocat duminică seară Consiliul Național Securitate al SUA pe situația din Ucraina.

Duminică, președintele va convoca o reuniune a Consiliului Național de Securitate privind situația din Ucraina”, a declarat în această purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki.

Jurnaliștii americani acreditați pe Casa Albă subliniază că este destul de neobișnuit pentru președintele SUA, Joe Biden, să prezideze ședințe ale Consiliului Național de Securitate al SUA într-o zi de duminică.

Președintele Joe Biden continuă să monitorizeze evoluția situației din Ucraina și este înștiințat în mod regulat despre evenimentele de pe teren de către echipa sa de securitate națională. Echipa a reafirmat că Rusia poate lansa oricând un atac împotriva Ucrainei.

În această seară, președintele a primit o actualizare cu privire la întâlnirile vicepreședintelui de la Conferința de securitate de la München cu președintele Zelenski al Ucrainei, președintele Comisiei Europene von der Leyen, secretarul general al NATO Stoltenberg, liderii statelor baltice (primul ministru Kallas al Estoniei, președintele Levits al Letoniei și președintele Nauseda al Lituaniei), cancelarul Scholz al Germaniei, prim-ministrul Mitsotakis al Greciei și liderii altor aliați și parteneri.

Astăzi, președintele va convoca o ședință a Consiliului Național de Securitate cu privire la situația din Ucraina”, se anunță într-un comunicat oficial al Casei Albe.

The post Joe Biden a convocat astăzi Consiliul Național de Securitate al SUA pe situația din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code