NEWSNET

Flux-stiri

Judecătorul australian a cerut eliberarea imediată a lui Novac Djokovic

  • Judecătorul care a audiat contestația lui Novak Djokovic la un ordin al guvernului australian prin care i s-a revocat viza de intrare a anulat în mod radical decizia.
  • Judecătorul Anthony Kelly a ordonat eliberarea din detenție a lui Djokovic și a cerut guvernului să îi plătească cheltuielile de judecată.
  • Jucătorul sârb în vârstă de 34 de ani a zburat la Melbourne săptămâna trecută, în speranța că își va apăra titlul de la Australian Open.

Judecătorul care a audiat contestația lui Novak Djokovic la un ordin al guvernului australian prin care i s-a revocat viza de intrare a anulat în mod radical decizia, informează BBC.

Judecătorul Anthony Kelly a ordonat eliberarea din detenție a lui Djokovic și a cerut guvernului să îi plătească cheltuielile de judecată.

Jucătorul sârb în vârstă de 34 de ani a zburat la Melbourne săptămâna trecută, în speranța că își va apăra titlul de la Australian Open. Dar ministrul imigrației, Alex Hawke, ar putea totuși să-i anuleze viza pe noi motive.

Guvernul a recunoscut în instanță că Djokovic nu a avut suficient timp să răspundă în urma notificării de anulare a vizei sale.

Jucătorului i s-a spus că va avea timp până la ora locală 08:30, joia trecută, pentru a face comentarii cu privire la anularea vizei, în conformitate cu secțiunea 116 din Legea australiană privind migrația, dar forțele de frontieră au luat decizia finală la scurt timp după ora 07:40.

Judecătorul a declarat că Djokovic ar fi putut avea mai mult timp pentru a face observații cu privire la motivele pentru care viza sa nu ar trebui să fie retrasă dacă autoritățile ar fi respectat ora inițială.

Audierea în instanţă a lui Novak Djokovic este încă în desfăşurare, dar acesta a fost eliberat tempora din detenţie. Urmează a fi luată hotărâre privind soarta vizei sale şi şansa de a-şi apăra titlul de la Australian Open.

The post Judecătorul australian a cerut eliberarea imediată a lui Novac Djokovic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code