Flux-stiri

Jurnalista rusă, care a protestat in timpul transmisiunii live, se simte amenințată

  • Marina Ovsyannikova a apărut în direct cu un afiș anti-război, în timpul unui buletin de știri.
  • Channel One este canalul rusesc cu cea mai mare acoperire națională și este controlat în proporție de 75% de guvernul Rusiei.
  • După intervenția acesteia în direct, Marina a fost trasă la răspundere pentru faptele sale.

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova, care a protestat împotriva războiului, în direct la TV, spune că nu are intenția de a părăsi țara, în ciuda riscurilor cu care se confruntă. Recent, femeia a povestit pentru o televiziune din Italia că îi este frică mai mult pentru copiii ei, decât pentru ea.

„Mi-e teamă. Sunt un om normal, locuiesc în Moscova, am doi copii pe care îi cresc singură și pot spune că îmi este mai frică mai mult pentru ei, decât pentru mine. Mi-e teamă că vor fi atacați, la şcoală, pe stradă. Sunt mulţi oameni care au un alt punct de vedere. Prin urmare, mi-e frică”, a spus Marina.

„Cu puţin timp în urmă, cineva a pus un cap de porc în faţa uşii fostului redactor șef de la Ecoul Moscovei. Mi-am găsit cauciucurile tăiate când m-am întors să-mi iau mașina din parcarea redacției Pervîi Kanal”, a mai spus jurnalista în cadrul interviului.

Marina Ovsyannikova a încercat să le arate rușilor adevărul.

Marina Ovsyannikova a intrat în fugă în platoul de filmare al transmisiunii Channel One și a strigat „Opriți războiul! Nu războiului!”. „Nu credeți propaganda! Ei vă mint aici. Rușii împotriva războiului”, mai scria pe pancarta acesteia. Cu toate acestea, înainte, a fost o susținătoare a invaziei.

În tot acest timp, prezentatoarea vorbea din ce în ce mai tare, în încercarea de a o acoperi, pentru a nu se mai auzi. Eforturile prezentatoarei au fost în zadar, deoarece mesajul transmis de Marina Ovsyannikova a fost văzut și auzit de către telespectatori, conform The Guardian.

Din păcate, timp de mai mulți ani, am lucrat la Channel One și am lucrat la propaganda Kremlinului. Îmi este foarte rușine de acest lucru în acest moment. Mi-e rușine că mi s-a permis să spun minciuni de pe ecranul televizorului. Mi-e rușine că am permis zombificarea poporului rus.

Am tăcut în 2014, când acest lucru abia începea. Nu am ieșit să protestăm când Kremlinul l-a otrăvit pe Navalny. Doar noi avem puterea de a opri toată această nebunie. Mergeți la proteste! Nu vă fie frică de nimic! Nu ne pot închide pe toți.”, a spus Marina.

The post Jurnalista rusă, care a protestat in timpul transmisiunii live, se simte amenințată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code