Flux-stiri

Katalin Timar, prima femeie salvator montan din Brașov

  • Salvamont Brașov are în echipă prima femeie salvator montan.
  • Katalin Timar schiază de la cinci ani.

Femeile sunt la înălțime! La doar 24 de ani, Katalin Timar e prima femeie salvator montan din Brașov. E studentă la Silvicultură și, în urmă cu patru ani, a început voluntariatul la Salvamont Covasna.

După ore intense de pregătire în munți, s-a angajat în Brașov, iar acum face parte din echipa de top care intervine la cele mai dificile accidentări.

Prima dată trebuie să ai și efort fizic și condiție fizică, dar și mentală și spiritul. Dacă nu ești pe moment clar și pur și fix acolo, atunci nu poți să salvezi așa de bine, adică să reușești, din suflet. Eu merg să salvez o viață, cu asta trăim, asta înseamnă că suntem oameni. Dacă nu avem în echipă spiritul, nu rezolvăm nimic”, a spus Timar Katalin, membră a echipei Salvamont Brașov.

The post Katalin Timar, prima femeie salvator montan din Brașov appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code