NEWSNET

Flux-stiri

Kelemen Hunor: Nu se ia în calcul introducerea certificatului verde la biserică

  • Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării.
  • ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

Autorităţile nu iau în calcul introducerea certificatului verde pentru a putea merge la biserică, a declarat joi vicepremierul Kelemen Hunor, care a apreciat că vaccinarea este necesară pentru personalul care vine în contact cu cetăţenii sau cu copii.

Kelemen Hunor a precizat că există încă discuţii în coaliţie în privinţa certificatului şi nu a oferit detalii suplimentare. „În ceea ce priveşte bisericile, nu există intenţia de a introduce certificatul verde, nici la farmacie, nici la alimentara”, a declarat vicepremierul la Antena 3.

Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării. ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

The post Kelemen Hunor: Nu se ia în calcul introducerea certificatului verde la biserică appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code