NEWSNET

Flux-stiri

Kelemen Hunor: „UDMR nu va fi element de decor, să stam noi cu pantalonii daţi jos până la genunchi”

kelemen-hunorkelemen-hunor

  • Un singur lucru nu va fi posibil, UDMR să fie element de decor, să stam noi cu pantalonii daţi jos până la genunchi şi să aşteptăm poştasul zâmbind în fiecare lună”, spune Kelemen Hunor.
  • El afirmă că UDMR trebuie să rămână cu portofoliile actuale, respectiv Dezvoltare, Mediu şi Tineret.

„Un singur lucru nu va fi posibil, UDMR să fie element de decor, să stam noi cu pantalonii daţi jos până la genunchi şi să aşteptăm poştasul zâmbind în fiecare lună. Acest lucru nu este posibil. Nu suntem sabotaţi de nimeni. (…) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii. Eu nu vreau să iau nimic de la nimeni. Am renunţat la multe lucruri, am acceptat anumite situaţii”, a declarat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR precizează că PNL nu a cerut Ministerul Mediului şi nici pe cel al Tineretului şi Sportului.

El spune că un guvern poate fi învestit cu sau fără UDMR.

„Nu e o chestiune de semnal, ci de matemativcă”, afirmă el.

Totodată, Kelemen Hunor spune că nu a avut întâliri separate cu liderii PSD şi PNL, ci doar că a discutat la telefon cu Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu.

The post Kelemen Hunor: „UDMR nu va fi element de decor, să stam noi cu pantalonii daţi jos până la genunchi” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code