Flux-stiri

Cîţu întrebat dacă relația sa cu Ciucă este tensionată: „Ştiam că va fi acceptat de Klaus Iohannis”

Varianta de premier Nicolae Ciucă va fi acceptată de preşedintele Klaus Iohannis, a spus, vineri, preşedintele PNL, Florin Cîţu, care a precizat că acesta a fost gândul său când a decis susţinerea lui Ciucă în funcţia de prim-ministru.

Florin Cîţu a fost întrebat care este relaţia sa cu Nicolae Ciucă, dacă este una tensionată, iar preşedintele PNL a spus că Ciucă este premierul care va fi acceptat de Klaus Iohannis.

Suntem colegi, o să fie următorul prim-ministru al României, este desemnat din partea PNL, este premierul care ştiam că va fi acceptat de preşedintele României, de aceea am şi venit cu această propunere”, a spus Cîţu.

El a precizat că nu a fost chemat la Cotroceni pentru a face un pas înapoi, astfel încât să nu fie el premierul desemnat al coaliţiei PSD – PNL – UDMR.

M-am gândit care ar fi un premier care să fie acceptat de preşedintele României şi ştim bine că Nicolae Ciucă este acela. În acelaşi timp este foarte important ca premierul să fie al PNL. Este victoria PNL, vreau să avem această victorie, să ai un premier într-o coaliţie al unui partid mai mare. Am venit cu o variantă care ştiam că este acceptată de preşedintele României. Cred că o să fie acceptată şi de ceilalţi, se pare că e acceptat de cei din coaliţie, de PSD, UDMR şi de minorităţi”, a mai spus Cîţu.

The post Cîţu întrebat dacă relația sa cu Ciucă este tensionată: „Ştiam că va fi acceptat de Klaus Iohannis” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code