Flux-stiri

Klaus Iohannis, despre redeschiderea școlilor: Vor rămâne deschise în funcție de gradul de vaccinare al personalului

Klaus Iohannis a anunţat că şcolile vor rămâne deschise în funcţie de gradul de vaccinare al personalului din fiecare unitate de învăţământ.Klaus Iohannis a anunţat că şcolile vor rămâne deschise în funcţie de gradul de vaccinare al personalului din fiecare unitate de învăţământ.

  • Klaus Iohannis a anunţat că şcolile vor rămâne deschise în funcţie de gradul de vaccinare al personalului din fiecare unitate de învăţământ.
  • Ministerul Sănătății și Ministerul Educației vor emite un ordin comun pe această temă.

Preşedintele României a anunțat că singura soluție este vaccinarea. Prin urmare, școlile rămân deschise în funcție de gradul de vaccinare al personalului instituțiilor de învățământ.

„Va fi introdusă o nouă condiţie pentru ca şcolie să continue cu prezenţa fizică, anume gradul de vaccinare al personalului şcolii”, a anunţat Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că Ministerele Sănătăţii şi Educaţiei vor emite un ordin comun pe această temă.

Klaus Iohannis a declarat că la noile reglementări lucrează experţi dn cele două ministere şi din INSP. „Mâine (vineri, 4 noiembrie n.r.) se va emite ordinul comun care detaliază aceste chestiuni”, a precizat Iohannis.

The post Klaus Iohannis, despre redeschiderea școlilor: Vor rămâne deschise în funcție de gradul de vaccinare al personalului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code