Flux-stiri

Lenovo se ia la trântă cu laptopurile premium de la Apple și Microsoft

  • Producătorii de mașini nu sunt singurii care se gândesc la reducerea emisiilor de carbon. Lenovo tocmai a anunțat primul laptop care vine cu certificare eco-friendly.
  • Lenovo se ia la trântă cu laptopurile premium de la Apple și Microsoft și a lansat o nouă serie de laptopuri numită Slim.
  • Toate modelele din seria Slim de la Lenovo vor fi disponibile din luna iunie.

Lenovo a anunțat noua serie de laptop-uri premium numită Slim. Seria Slim conține 4 modele cu prețuri de la 1.299$ până la 1.799$. Lenovo Slim 9i este primul laptop cu certificare pentru neutralitate de carbon.

Producătorii de mașini nu sunt singurii care se gândesc la reducerea emisiilor de carbon. Lenovo tocmai a anunțat primul laptop care vine cu certificare eco-friendly.

Lenovo se ia la trântă cu laptopurile premium de la Apple și Microsoft și a lansat o nouă serie de laptopuri numită Slim. Vârful de gamă este 9i, primul laptop cu certificare de neutralitate de carbon. Cu alte cuvinte, 9i a fost produs din materiale reciclabile și nu are emisii. Vine cu procesor Intel de a 12-a generație și specificații de top. Noua serie i-a impresionat pe experți, nu însă și denumirile alese de Lenovo.

Josh Goldman, managing editor, spune că: ,,Toate sunt modele premium plasate peste modelele IdeaPad și dacă acest lucru nu era deja suficient de confuz, ei bine vor fi cunoscute în afara Statelor Unite sub denumirea de Yoga Slim. Vârful de gamă este Slim 9i. Un laptop cu certificare pentru neutralitate de carbon acoperit cu sticlă și care oferă, la alegere, un display OLED de 14 inch cu rezoluție de 2.8K sau 4K.”

În afara lui 9i, Lenovo mai are alte 3 modele în seria Slim. Toate pot fi configurate în funcție de procesor, spațiu de stocare sau memoria RAM. Prețurile sunt destul de piperate.

Toate modelele din seria Slim de la Lenovo vor fi disponibile din luna iunie. Prețurile încep de la 1.299$ pentru versiunea 7i Carbon, 1.499$ pentru versiunea 7 Pro X, 1.699$ pentru versiunea 7i Pro X și 1.799$ pentru vârful de gamă, versiunea 9i.

The post Lenovo se ia la trântă cu laptopurile premium de la Apple și Microsoft appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code