Flux-stiri

Liberalii se tem de o posibilă fracționare a partidului. Ce au sugerat liderii PNL

BUCURESTI - PALATUL COTROCENI - CONSULTARI - KLAUS IOHANNIS - PNBUCURESTI - PALATUL COTROCENI - CONSULTARI - KLAUS IOHANNIS - PN

  • Mai mulţi lideri PNL sunt nemulţumiţi de posibilitatea unui guvern PNL – PSD şi sunt speriaţi de scindarea partidului dacă Nicolae Ciucă va fi premier în Guvernul format cu PSD.
  • Astfel, surse liberale spun că în acest scenariu, liderii îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului.
  • Florin Cîţu nu şi-a exprimat vreo opinie deocamdată, după discuţiile tensionate cu liderii din teritoriu.

Mai mulţi lideri PNL sunt nemulţumiţi de posibilitatea unui guvern PNL – PSD şi sunt speriaţi de scindarea partidului dacă Nicolae Ciucă va fi premier în Guvernul format cu PSD.

Astfel, surse liberale spun că în acest scenariu, liderii îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului.

După ultimele nemulţumiri din PNL pentru un posibil Guvern cu PSD, cu Nicolae Ciucă să fie premier, liberalii discută despre un scenariu nou, care să nu scindeze partidul, mai ales că în presă au apărut informaţii că preşedintele Klaus Iohannis ar fi sunat anumiţi lideri PNL, iar cel mai probabil PNL se va îndrepta spre un Guvern cu PSD. În plus, liderii respectivi s-ar fi şi laudat în partid cu telefonul primit de la preşedinte.

„Dacă va fi un Guvern cu PSD, iar Ciuca premier, atunci Florin Cîţu ar trebui să fie preşedintele Senatului”, susţin liberalii din partid, potrivit surselor citate.

Florin Cîţu nu şi-a exprimat vreo opinie deocamdată, după discuţiile tensionate cu liderii din teritoriu.

În PNL este luat în calcul ca Florin Cîţu să rămână doar preşedintele PNL, dacă nu va fi la Senat, dar asta va genera nemulţumire în partid, mai spun sursele citate.

The post Liberalii se tem de o posibilă fracționare a partidului. Ce au sugerat liderii PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code