Flux-stiri

Lider liberal: Propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru este preşedintele Florin Cîţu

florin-cituflorin-citu

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru este preşedintele partidului, Florin Cîţu”, transmite prim-vicepreşedintele formaţiunii Iulian Dumitrescu.

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru este preşedintele partidului, Florin Cîţu. Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni”, transmite Iulian Dumitrescu.

El adaugă că liderii liberali au convingerea că vor genera o majoritate în jurul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru desemnarea unui nou candidat pentru funcţia de prim-ministru pentru ziua de joi, începând cu ora 11.00.

Guvernul Cioloş nu a întrunit miercuri numărul necesar de voturi pentru a fi învestit.

The post Lider liberal: Propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru este preşedintele Florin Cîţu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code