Flux-stiri

Lider PNL: „Exclus să votăm un premier PSD în primul an şi jumătate”

„Este exclus să votăm un premier social-democrat în primul an şi jumătate”, spune vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. El afirmă că PNL are oameni pregătiţi să conducă guvernul.

„PNL are oameni pregătiţi să conducă guvernul. Biroul Executiv propune premierul şi apoi se votează”, spune vicepreşedintele liberalilor Robert Sighiartău.

Întrebat dacă Dan Vîlceanu sau Nicolae Ciucă ar putea fi nominalizaţi pentru a prelua conducerea Executivului, el spune: „nu ştiu dacă aceste nume vor fi propuse, dar ar putea fi propuse şi alte nume”.

„Avem variante de premier. Din punctul meu de vedere, da (este exclus să fie votat în BEx al PNL un social-democrat pentru funcţia de prim-ministru – n.r.). Deci nu există această variantă pentru mine, ca membru al PNL, dar nici pentru partid, că ţin legătura cu colegii mei şi nu cred că sunt de acord să votăm un premier social-democrat în primul an şi jumătate”, conchide Sighiartău.

The post Lider PNL: „Exclus să votăm un premier PSD în primul an şi jumătate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code