Flux-stiri

Liderii PNL s-au reunit în ședință pentru convocarea Congresului

Liberalii s-au reunit, marți seara, în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR în baza unei înțelegeri ca șeful guvernului să se schimbe prin rotație între PNL și PSD.Liberalii s-au reunit, marți seara, în ședința Biroului Executiv Național pentru a stabili desemnarea premierului în viitorul guvern PSD-PNL-UDMR în baza unei înțelegeri ca șeful guvernului să se schimbe prin rotație între PNL și PSD.

  • Ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal a început, duminică, la Palatul Parlamentului.
  • Liderii urmează să se întâlnească de la ora 12:00 în Consiliul Național, pentru a convoca un congres în vederea alegerii unei noi conduceri.
  • Sâmbătă, președintele, Florin Cîțu și secretarul general, Dan Vîlceanu, au demisionat din funcții.

Ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL a început, duminică, la Palatul Parlamentului, liderii liberali urmând să se întrunească, de la ora 12:00, în Consiliul Național pentru a convoca un congres pentru alegerea unei noi conduceri, după ce, sâmbătă, președintele partidului și secretarul general au demisionat.

Ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal a început, duminică, la Palatul Parlamentului.

Premierul, Nicolae Ciucă, a venit la ședință însoțit de prim-vicepreședintele formațiunii, Rareș Bogdan. Liderii PNL nu au dat declarații de presă.

Reuniunea BPN va fi urmată de ședința extraordinară a Consiliului Național al PNL, care se desfășoară tot la Palatul Parlamentului. Consiliul Național va decide convocarea unui congres, probabil pe zece aprilie.

Sâmbătă, președintele Florin Cîțu și secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcții.

„Rolul acestei ședințe era foarte simplu – de a avea o discuție față în față cu colegii cu care am pornit la drum, acum un an de zile, pentru a da un suflu nou Partidului Național Liberal. Era o șansă pentru a le mulțumi că am lucrat împreună și că au fost și momente bune. (…) Aș fi vrut să îmi prezint, bineînțeles, demisia în fața colegilor mei, nu s-a putut, nu au fost acolo, așa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcție. Aș fi vrut o discuție serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîțu.

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece și de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, după ce, vineri, a afirmat că își dă demisia din funcţia de secretar general al PNL.

The post Liderii PNL s-au reunit în ședință pentru convocarea Congresului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code