Flux-stiri

LIVE UPDATE. 177 de zile de invazie. Zelenski: Nu se pune problema păcii cu Rusia cât timp trupele ruse se află în Ucraina

  • Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, joi seară, că pacea cu Rusia nu este posibilă atât timp cât trupele ruse sunt pe teritoriul ucrainean, sugerând că, mai întâi, trebuie să se retragă armata rusă pentru a exista perspective de negocieri.
  • Autoritățile ruse sunt în stare de alertă maximă după ce au fost raportate explozii pe teritoriul anexat al Crimeei.
  • Secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, au exprimat preocupări, în cursul întâlnirii din Ucraina. Antonio Guterres a cerut crearea unui perimetru demilitarizat în jurul Centralei nucleare Zaporojie, în timp ce Moscova se opune.

ORA 00:00

Lituania va înceta să mai elibereze vize pentru cetățenii ruși, cu excepția vizelor umanitare pentru cei care sunt persecutați activ.

Letonia a decis să nu mai elibereze vize de muncă, nici pentru cetățenii ruși, nici pentru cei bieloruși.

Rusia susține că a doborât o dronă ucraineană deasupra Crimeei

Autoritățile ruse sunt în stare de alertă maximă după ce au fost raportate explozii pe teritoriul anexat al Crimeei, în sudul Ucrainei.

Guvernatorul din Sevastopol, în Crimeea, a declarat că forțele antiaeriene ruse au doborât o dronă ucraineană, potrivit Sky News.

Între timp, presa rusă raportează că apărarea aeriană a fost activată în jurul orașului Kerch – unde începe podul către continent.

Ministerul ucrainean al Apărării trollează Rusia?

La câteva minute după ce explozii ar fi zguduit Crimeea, Ministerul ucrainean al Apărării a transmis postează acest tweet.

Cel puțin patru explozii au lovit un oraș din Crimeea

Explozii au lovit orașul Sevastopol din Crimeea anexată de Rusia, au declarat surse locale pentru Reuters, citate de Sky News.

Deflagrațiile par să se fi produs în apropierea aeroportului militar Belbek, la nord de oraș.

Mai multe explozii au lovit Crimeea, săptămâna trecută, panicând autoritățile ruse.

Ca răspuns, mii de oameni ar fi fugit din teritoriu spre Rusia.

The post LIVE UPDATE. 177 de zile de invazie. Zelenski: Nu se pune problema păcii cu Rusia cât timp trupele ruse se află în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code