Flux-stiri

LIVE UPDATE. 183 de zile de invazie. SUA vor furniza Ucrainei sisteme aeriene fără pilot pentru a „doborî rachete de pe cer”

SUA înarmează UcrainaSUA înarmează Ucraina

  • Statele Unite vor furniza Ucrainei sistemul VAMPIRE de contracarare a avioanelor fără pilot, sau sistemul de contra-drone, care folosește rachete mici, în esență, pentru a trage rachete din cer”, a declarat miercuri subsecretarul pentru politici al Departamentului Apărării, Dr. Colin Kahl, în fața jurnaliștilor.
  • Sistemele VAMPIRE de combatere a avioanelor fără pilot sunt incluse în cel mai recent pachet de asistență de securitate al SUA pentru Ucraina, în valoare de 3 miliarde de dolari, anunțat miercuri.
  • SUA continuă să „instruiască forțele ucrainene cu privire la toate sistemele” pe care SUA și aliații din NATO le furnizează, a declarat Kahl.

SUA vor furniza Ucrainei sistemul VAMPIRE de contracarare a avioanelor fără pilot, sau sistemul de contra-drone, care folosește rachete mici, în esență, pentru a trage rachete din cer”, a declarat miercuri subsecretarul pentru politici al Departamentului Apărării, Dr. Colin Kahl, în fața jurnaliștilor.

Sistemele VAMPIRE de combatere a avioanelor fără pilot sunt incluse în cel mai recent pachet de asistență de securitate al SUA pentru Ucraina, în valoare de 3 miliarde de dolari, anunțat miercuri.

SUA continuă să „instruiască forțele ucrainene cu privire la toate sistemele” pe care SUA și aliații din NATO le furnizează, a declarat Kahl. Această instruire a avut loc pe bază de rotație”, a adăugat el.

În ceea ce privește instruirea pe sistemele incluse în cel mai recent pachet de asistență pentru securitate, SUA consideră că există timp pentru a-i instrui pe ucraineni pe orice sistem cu care nu sunt familiarizați”, a adăugat Kahl.

Deoarece cea mai recentă asistență de securitate provine din finanțarea Inițiativei de asistență pentru securitatea Ucrainei – ceea ce înseamnă că va fi procurată și produsă de partenerii din industrie și nu direct din stocurile de arme ale DoD – ar putea dura „luni pentru a intra în contract și unul, doi, trei ani în unele cazuri pentru a ajunge în Ucraina”, a spus Kahl.

The post LIVE UPDATE. 183 de zile de invazie. SUA vor furniza Ucrainei sisteme aeriene fără pilot pentru a „doborî rachete de pe cer” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code