Flux-stiri

LIVE UPDATE. 186 de zile de invazie. Rușii transferă tancuri, sisteme de artilerie și rezervoare de combustibil spre Crimeea

  • Rușii au lansat pe timp de noapte mai multe rachete asupra regiunii Zaporojie, distrugând infrastructura în apropierea centrului regional.
  • În noaptea de 27 spre 28 august au sunat alarme de raid aerian în mai multe orașe din Ucraina, inclusiv Odesa.
  • Explozii au izbucnit în Harkov și Zaporojie.

Ocupanții ruși au transferat încă un lot de echipamente în Crimeea. Include tancuri, sisteme de artilerie, tractoare de rachete și rezervoare de combustibil.

Deplasarea convoiului pe calea ferată a fost filmată de jurnaliştii portalului Krym.Realii.

Peste douăzeci de echipamente pot fi văzute în videoclip. Invadatorii tranferă tancurile T-72 și T-80, două tipuri de obuziere autopropulsate – 152-mm 2C19 „Msta-S” și 122-mm 2C1 „Gvozdika”, BMP-uri și camioane. 

Armata rusă a redistribuit și echipamente speciale în Crimeea, de exemplu, tractoare-rachetă și vehicule miniere, inclusiv mașina de inginerie IMR-1 pentru curățarea unei bariere pe baza unui tanc T55. 

Tancurile cu combustibil au fost transportate împreună cu coloana.

https://t.me/uniannet/69891

The post LIVE UPDATE. 186 de zile de invazie. Rușii transferă tancuri, sisteme de artilerie și rezervoare de combustibil spre Crimeea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code