Flux-stiri

LIVE UPDATE. 189 de zile de invazie. În timp ce ofensiva ucraineană se pune în mișcare, Zelenski spune că rușii au două opțiuni: „Să fugă sau să se predea”

Zelenski nu vrea să facă concesii RusieiZelenski nu vrea să facă concesii Rusiei

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a vorbit despre eforturile armatei de a duce bătălia în fața forțelor rusești și spune că ocupanții pot face doar două lucruri: să fugă sau să se predea”.
  • În mesajul său video zilnic, Zelenski a declarat că forțele armate și serviciile de securitate fac tot ce este posibil și imposibil pentru ca fiecare militar rus să simtă neapărat răspunsul ucrainean la această teroare teribilă pe care Rusia a adus-o pe pământul nostru”.
  • Zelenski a promis că Pe tot teritoriul ocupat temporar al Ucrainei, din Crimeea până în regiunea Harkov, armata rusă nu are și nu va avea nici o bază sigură, nici un loc liniștit. Apărătorii noștri vor distruge toate depozitele, cartierele generale ale ocupanților și echipamentele acestora, indiferent unde se află”.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a vorbit despre eforturile armatei de a duce bătălia în fața forțelor rusești și spune că ocupanții pot face doar două lucruri: să fugă sau să se predea”.

În mesajul său video zilnic, Zelenski a declarat că forțele armate și serviciile de securitate fac tot ce este posibil și imposibil pentru ca fiecare militar rus să simtă neapărat răspunsul ucrainean la această teroare teribilă pe care Rusia a adus-o pe pământul nostru”.

El vorbea în timp ce o ofensivă ucraineană în sudul țării începuse. Au apărut puține detalii despre obiectivele și graficul acesteia, precum și despre progresele ucrainene în regiunea Kherson.

Zelenski a promis că Pe tot teritoriul ocupat temporar al Ucrainei, din Crimeea până în regiunea Harkov, armata rusă nu are și nu va avea nici o bază sigură, nici un loc liniștit. Apărătorii noștri vor distruge toate depozitele, cartierele generale ale ocupanților și echipamentele acestora, indiferent unde se află”.

„Acesta este pământ ucrainean, iar ocupanții pot face doar două lucruri: să fugă sau să se predea. Nu le lăsăm alte opțiuni”, a declarat el.

Zelenski s-a adresat, de asemenea, locuitorilor din Crimeea, spunând: Vă rugăm să stați cât mai departe posibil de instalațiile militare rusești. Nu vă aflați în apropierea bazelor rusești și a aerodromurilor militare, raportați serviciilor speciale ale Ucrainei toate informațiile pe care le cunoașteți despre ocupanți, astfel încât eliberarea Crimeei să se întâmple mai repede”.

The post LIVE UPDATE. 189 de zile de invazie. În timp ce ofensiva ucraineană se pune în mișcare, Zelenski spune că rușii au două opțiuni: „Să fugă sau să se predea” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code