Flux-stiri

Ucraina: Soldații de pe Insula Șerpilor care ar fi fost împușcați sunt în viață

  • Zilele trecute, 13 soldați ruși care au înjurat o navă rusească au fost declarați decedați, după ce soldații de pe navă i-ar fi ucis.
  • Aceștia au refuzat să se predea și, în consecință, au suportat consecințele faptelor lor.
  • Marina ucraineană susține că cei 13 soldați sunt, de fapt, în viață.

Marina din Ucraina vine cu vești bune. Aceasta susține că soldații ucraineni care ar fi fost uciși de armata rusă sunt în viață. Gărzile de frontieră, în semn de respect și de apreciere pentru curajul soldaților, au primit onoruri din partea lui Zelenski. Cu toate acestea, la scurt timp după incident, Rusia a spus că trupele de pe Insula Șerpilor s-au predat.

Luni, prin intermediul unei postări pe Facebook, Forțele navale din Ucraina au spus că „frații noștri de arme sunt în viață și bine”.

Mai mult decât atât, Marina ucraineană a acuzat Rusia de reținerea ilegală a unui echipaj naval civil de căutare și de salvare ce fusese trimis de către Ucraina pe Insula Șerpilor, în urma atacului, cu scopul căutării și salvării militarilor.

Soldații din Ucraina nu au vrut să se predea atacatorilor

Soldații ucraineni care au fost uciși pe Insula Șerpilor, în timpul unui bombardament aerian și maritim, le-au spus unor ofițeri de la bordul unei nave de război a marinei rusești „du-te la naiba”, atunci când li s-a cerut să se predea.

În momentul în care trupele rusești au bombardat joi insula Snake, o insulă stâncoasă de aproximativ 16 hectare deținută de Ucraina, situată la aproximativ 300 km vest de Crimeea, erau 13 polițiști de frontieră staționați pe Insula Șerpilor. Toți cei 13 soldați au murit după ce au refuzat să se predea, au anunțat oficialii ucraineni.

„Aceasta este o navă militară de război. Aceasta este o navă de război militară rusă. Vă sugerez să depuneți armele și să vă predați pentru a evita vărsarea de sânge și victimele inutile. În caz contrar, veți fi bombardați”, a fost înregistrată declarația biroului rusesc pe un canal radio naval.

The post Ucraina: Soldații de pe Insula Șerpilor care ar fi fost împușcați sunt în viață appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code