Flux-stiri

LIVE UPDATE. 221 zile de invazie. Ministrul german al apărării, Christine Lambrecht, a făcut sâmbătă o vizită surpriză în Ucraina, în timp ce Kievul solicită Berlinului să îi trimită tancuri de luptă

  • Ministrul german al apărării, Christine Lambrecht a vizitat orașul portuar Odesa din sudul țării, a precizat acesta într-o declarație.
  • Lambrecht a adăugat pe Twitter că s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, Oleksii Reznikov.
  • Până în prezent, nici o țară NATO nu a furnizat tancuri de luptă occidentale Kievului, în ciuda faptului că Ucraina a cerut în mod repetat Germaniei să îi furnizeze tancuri de luptă Leopard.

Ministrul german al apărării, Christine Lambrecht a vizitat orașul portuar Odesa din sudul țării, a precizat acesta într-o declarație, fără a preciza cât a durat călătoria. Lambrecht a adăugat pe Twitter că s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, Oleksii Reznikov.

Până în prezent, nici o țară NATO nu a furnizat tancuri de luptă occidentale Kievului, în ciuda faptului că Ucraina a cerut în mod repetat Germaniei să îi furnizeze tancuri de luptă Leopard pentru a o ajuta în contraatacul său împotriva Rusiei.

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că nu vrea să se implice singur în ceea ce privește livrările de arme și că va lua decizii doar în urma consultării cu aliații săi occidentali. În schimb, Berlinul a încheiat acorduri cu țări terțe, care transferă arme grele Ucrainei – în schimbul primirii de provizii din partea Germaniei.

Vizita lui Lambrecht a avut loc la o zi după ce președintele rus, Vladimir Putin, a declarat anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Luhansk, Zaporojie și Kherson. Aceste anexări au fost condamnate în unanimitate de aliații Ucrainei.

The post LIVE UPDATE. 221 zile de invazie. Ministrul german al apărării, Christine Lambrecht, a făcut sâmbătă o vizită surpriză în Ucraina, în timp ce Kievul solicită Berlinului să îi trimită tancuri de luptă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code