Flux-stiri

LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron

Emmanuel MacronEmmanuel Macron

  • Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone.
  • Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei.
  • Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone, a declarat miercuri președintele francez Emmanuel Macron într-un interviu acordat postului de televiziune France 2.

Macron, ale cărui comentarii vin după ce Ucraina s-a confruntat cu un val de atacuri cu rachete rusești, a declarat că livrările franceze vor ajuta în mod specific la înfrângerea acestor tipuri de amenințări.

El a adăugat că Franța va livra Ucrainei hardware-ul și instruirea necesară. Ucraina a solicitat în mod specific armele ca o prioritate. Președintele francez a precizat că această decizie a fost luată după o fază fără precedent de bombardamente” care au lovit orașele și infrastructurile ucrainene.

Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei. Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Rusia este profund destabilizată: în capacitatea sa de a-și regenera armele, producția și industria”, a spus el. Macron a mai declarat: Ne aflăm într-un război hibrid. Nu folosim doar arme pe teren, ci și arme ale informației”, a spus el, adăugând că Rusia folosește o mare varietate de abordări pentru a purta conflictul, inclusiv: canale de propagandă, plata pentru influență, inclusiv pe rețelele de socializare, folosirea ca armă a migrației, șantajul și foametea.

The post LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code