Flux-stiri

Marcel Ciolacu: PSD nu va susţine un guvern minoritar

Marcel Ciolacu: PSD nu va susţine un guvern minoritarMarcel Ciolacu: PSD nu va susţine un guvern minoritar

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că formaţiunea nu va vota un guvern minoritar.
  • Acesta a admis că în acest moment sunt şanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Întoarcerea la popor nu este nicio ruşine”.

„România în acest moment este la cea mai mare răscruce după al Doilea Război Mondial. Dacă nu înţelegem nici măcar acum cu ce avem de-a face şi care sunt aşteptările românilor la noi, înseamnă că facem politică degeaba. Am avut o deschidere totală să discutăm şi cele 10 măsuri şi programul de guvernare pe o perioadă scurtă, am avut deschiderea să venim şi cu un guvern de tehnocraţi, ca pe urmă să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Nu ştiu ce au hotărât liberalii. PSD rămâne consecvent şi consideră că soluţia unui guvern minoritar este o greşeală foate mare şi noi nu putem susţine aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, crizele nu pot fi trecute cu un Guverrn minoritar: „Este o ruptură înre guven şi parlament”.

Acesta spune că în acest moment sunt şanse mari să se ajungă la alegeri anticipate: „Categoric. Întoarcerea la popor nu este nicio ruşine şi nicio catastrofă. (…) Se organizează în primăvară. În acest moment sunt şanse, dar nu este nicio catastrofă”.

The post Marcel Ciolacu: PSD nu va susţine un guvern minoritar appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code