Flux-stiri

LIVE UPDATE. 305 zile de invazie. Statul Major General al Ucrainei: Rușii le interzic locuitorilor din localitatea Hersonsă iasă din case

  • Forțele ruse au decretat stare de asediu pentru 10 zile în localitatea ocupată Hornostaivka din regiunea Herson, a anunțat sâmbătă Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.
  • Starea de asediu va fi în vigoare din 25 decembrie până pe 3 ianuarie, a precizat conducerea armatei ucrainene.
  • Pe durata stării de asediu, locuitorilor le este interzis să iasă din case și să se deplaseze prin localitate, potrivit Statului Major General.

Forțele ruse au decretat stare de asediu pentru 10 zile în localitatea ocupată Hornostaivka din regiunea Herson, a anunțat sâmbătă Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, în actualizarea zilnică a informațiilor operaționale de pe front, potrivit Pravda.

Starea de asediu va fi în vigoare din 25 decembrie până pe 3 ianuarie, a precizat conducerea armatei ucrainene.

Pe durata stării de asediu, locuitorilor le este interzis să iasă din case și să se deplaseze prin localitate, potrivit Statului Major General.

The post LIVE UPDATE. 305 zile de invazie. Statul Major General al Ucrainei: Rușii le interzic locuitorilor din localitatea Hersonsă iasă din case appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 42 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code