Flux-stiri

Pussy Riot, melodie împotriva războiului: „Nu există naziști” în Ucraina

  • Trupa rusă de punk Pussy Riot a lansat o nouă melodie împotriva războiului în Ucraina.
  • Se numeşte „Mama nu se uită la televizor”: referirea este la cuvintele unui recrut rus care, capturat de ucraineni, şi-a îndemnat mama să nu creadă propaganda de la televiziunea moscovită.
  • Bombardarea teatrului Mariupol, spitalul de copii, crimele. Guvernul lui Putin este un „regim terorist” , a spus trupa într-un comunicat.

Trupa rusă de punk Pussy Riot a lansat o nouă melodie împotriva războiului în Ucraina, numindu-l pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, un „canibal monstru” , „un criminal de război” şi cerând să fie judecat pentru atrocităţile pe care le-a comis.

Se numeşte „Mama nu se uită la televizor”: referirea este la cuvintele unui recrut rus care, capturat de ucraineni, şi-a îndemnat mama să nu creadă propaganda de la televiziunea moscovită.

„Mamă, nu sunt nazişti aici. Nu te uita la televizor” , a spus băiatul. Videoclipul se deschide cu sunetul sirenelor care se declanşează înainte de bombardament, Maria Alyokhina, Olga Borisova, Diana Burkot şi Taso Pletner coboară în ceea ce pare un buncăr subteran unde îşi încep concertul.

În timpul videoclipului, parcurg câteva dintre cele mai emblematice imagini ale ororilor comise de Putin şi armata rusă în aproape un an de război, de când a invadat teritoriul ucrainean, pe 24 februarie 2022.

Spectacol anti-Putin în 2012

Bombardarea teatrului Mariupol, spitalul de copii, crimele. Guvernul lui Putin este un „regim terorist” , a spus trupa într-un comunicat.

„Este muzica furiei, indignării, dezacordului nostru, un strigăt disperat de reproş împotriva păpuşilor însetaţi de sânge ale lui Putin, conduşi de un monstru canibal al cărui loc este în flăcările eterne ale iadului alimentate de oasele victimelor acestui război teribil” .

Propaganda rusă otrăveşte inimile oamenilor cu ură” , declară colectivul punk. Trupa Pussy Riot a devenit celebru în întreaga lume printr-un spectacol anti-Putin la Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, în martie 2012.

The post Pussy Riot, melodie împotriva războiului: „Nu există naziști” în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 48 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code