Flux-stiri

LIVE UPDATE. 309 zile de invazie. Șamanii din Peru văd sfârșitul războiului ruso-ucrainean în 2023

  • Pacea dintre Rusia și Ucraina este la orizont în noul an – sau cel puțin așa a prezis miercuri un grup de șamani și vindecători din capitala Peru, Lima.
  • În vârful unui deal, șamanii, îmbrăcați în ținuta tradițională, au salutat anul care vine într-o ceremonie de purificare care a inclus tămâie, un șarpe și poze ale lui Putin și Zelenski.
  • Ceremonia, desfășurată în fiecare an la sfârșitul lunii decembrie, are loc la zece luni după invadarea Ucrainei de către Rusia.

Pacea dintre Rusia și Ucraina este la orizont în noul an – sau cel puțin așa a prezis miercuri un grup de șamani și vindecători din capitala Peru, Lima, potrivit Reuters.

În vârful unui deal, șamanii, îmbrăcați în ținuta tradițională andină, au salutat anul care vine într-o ceremonie de purificare care a inclus flori, tămâie, un șarpe și fotografii ale președinților Vladimir Putin și Volodimir Zelenski.

Toate acestea se vor calma. Va veni pacea, liniștea. Asta am văzut” , a spus șamanul Cleofe Sedano, prezicând că un tratat de pace va fi semnat până în august.

Ceremonia, desfășurată în fiecare an la sfârșitul lunii decembrie, are loc la zece luni după invadarea Ucrainei de către Rusia, care a provocat zeci de mii de morți. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a promovat cu fermitate un plan de pace în 10 puncte.

Emițându-și previziunile după ce au trecut peste pozele celor doi președinți, într-un ritual care a implicat flori, frunze de coca și cranii, șamanii au prezis și dezastre naturale.

Anul viitor va avea loc un cutremur, dar nu în capitala Peru, în alt loc, mai ales în străinătate în nordul Americii, care ar putea fi Statele Unite… vor fi multe tragedii, mai ales climatice. ” , a spus şamanul Walter Alarcon.

The post LIVE UPDATE. 309 zile de invazie. Șamanii din Peru văd sfârșitul războiului ruso-ucrainean în 2023 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 39 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code