Flux-stiri

LIVE UPDATE. 325 zile de invazie. Directorul AIEA va aduce experți de siguranță la toate centralele nucleare din Ucraina

  • Este a 325-a zi a războiului provocat de Rusia în Ucraina. 
  • Directorul AIEA va instala experți de siguranță la toate centralele nucleare din Ucraina.
  • Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie. 

Rafael Grossi, șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică, va călători săptămâna viitoare în Ucraina pentru a stabili o prezență constantă a experților în siguranță la toate centralele nucleare ale țării, potrivit CNN.

Măsura e menită să prevină riscul producerii unui accident nuclear din cauza bombardamentelor, potrivit unui comunicat la AIEA.

La centrala nucleară Zaporojie, controlată de ruși, se află deja membri ai echipei AIEA la fața locului.

Experți vor fi, de asemenea, staționați la centrala nucleară Khmelnitsky din vestul Ucrainei în „zilele următoare” .

The post LIVE UPDATE. 325 zile de invazie. Directorul AIEA va aduce experți de siguranță la toate centralele nucleare din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code