Flux-stiri

„Who’s in Business“. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business

  • Ziarul Financiar a scos anuarul „Cei mai importanți 1.000 de oameni din business” .
  • 2022 a fost cel mai bun an pentru investițiile străine în România.
  • Cum au trecut oamenii de business peste acest an îți spune Cristian Hostiuc, directorul editorial ZF.

Și totuși ce ar însemna un boicot contra Austriei dus până la capăt? Cei care au propus asta se vor gândi o dată în plus dacă privesc datele Ziarului Financiar cu investițiile străine pe 2022.

Austria e pe locul 2 în acest top, după Germania – dar înaintea Franței, Italiei și Statelor Unite. 2022 a fost cel mai bun an pentru investițiile străine în România. Niciodată până acum, primele 11 luni ale anului – atât cât există date în prezent – nu au adus 10 miliarde de euro. Acum suntem la 10,2 miliarde și cel mai probabil vom ajunge la 11 miliarde după ce vor fi calculate și cifrele pe decembrie.

O tendință încurajatoare vine și de la Institutul Național de Statistică.

Rata inflației a ajuns la 16,4% în decembrie 2022 față de decembrie 2021 – după acest an cu război, crize de energie și probleme financiare care au afectat cam toate sectoarele. Cu toate astea în noiembrie inflația era mai mare – 16,8%.

The post „Who’s in Business“. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code