Flux-stiri

Adidas a pierdut procesul privind faimoasele linii în fața brandului lui Thom Browne

  • Thom Browne a câștigat un proces împotriva companiei Adidas.
  • Adidas îl acuza pe Thom că îi copiază liniile folosite pe haine.
  • Designerul folosește patru linii pe hainele create de el.

Au judecat și au tras linie – Adidas a încercat să pună monopol pe liniile de pe haine, dar s-a lovit de alți designeri și de judecătorii americani.

Designerul Thom Browne a câștigat un proces cu Adidas în care era acuzat de companie că a furat design-ul liniilor de pe haine.

Thom a fost dat în judecată în 2021, dar cearta cu Adidas a început în 2007 când el folosea trei linii pentru haine. A fost de acord atunci să renunțe la design, dar a mai adăugat o linie și totul a fost bine până a dat de success.

Compania se plânge că hainele lui Thom îi fac pe clienți confuzi, designerul e de altă părere. Susține că au public diferit – o pereche de colanți făcută de el costă peste 700 de dolari în timp ce prețul lor la Adidas e sub 100 de dolari.

The post Adidas a pierdut procesul privind faimoasele linii în fața brandului lui Thom Browne appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code