Flux-stiri

Românii, campioni la shopping. Câți bani cheltuim la mall într-o singură zi

  • Românii cheltuiesc cu 6% mai mulți bani în mall decât anul trecut.
  • Românii cheltuiesc într-o vizită la mall aproape 327 de lei.
  • Generația X consumă într-o zi la mall 346 de lei.

Suntem campioni la shopping – nu trece săptămâna fără să mergem la mall. Românii cheltuiesc cu 6% mai mult decât anul trecut pe cumpărături. Generația X scoate din buzunar 346 de lei după o vizită la mall, în comparație cu Generația Z – 293 de lei.

Timpul trece și… banii se consumă. Dacă anul trecut petreceau puțin peste 2 ore, acum stau mai mult de 2 ore jumătate în mall – procentul a crescut cu 9% . Un grup de cercetători din București a făcut un studiu pe 800 de persoane – 60% dintre participanți merg la mall o dată pe săptămână și 31% dintre ei consideră că orice zi din săptămână e bună de făcut cumpărături.

Femeile stau mai mult la mall – aproape 3 ore într-o zi, comparativ cu bărbații 2 ore și 20 de minute. 6 din 10 românii care merg la mall sunt căsătoriți – 16% sunt într-o relație și restul sunt singuri.

The post Românii, campioni la shopping. Câți bani cheltuim la mall într-o singură zi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 86 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code