Flux-stiri

LIVE UPDATE. 373 zile de invazie rusă. Animale sălbatice salvate din război. Femeia care a apărat peste 600 de mamifere din Ucraina

  • Natalia are grijă de lei, tigri și multe alte mamifere din specii diferite, care au supraviețuit fără apă și hrană în grădinile zoologice abandonate.
  • Animalele primesc din nou hrană și afecțiune, după ce au fost abandonate de îngrijitorii speriați de război.
  • Armata ucraineană colaborează pentru salvarea animalelor.

În timp ce armata Ucrainei ține piept Rusiei, o ucraineancă luptă pentru animalele sălbatice. Natalia are grijă de lei, tigri și multe alte mamifere din specii diferite, care au supraviețuit fără apă și hrană în grădinile zoologice abandonate, potrivit The Economist.

Felinele se plimbă și se joacă în cuști, iar Natalia, salvatoarea lor, le urmărește cu atenție comportamentul. Animalele primesc din nou hrană și afecțiune, după ce au fost abandonate de îngrijitorii speriați de război.

Natalia Popova, fondatoarea unui adăpost de animale: „Tigrul se recuperează încet. Se poate sprijini pe propriile picioare și începe să meargă, iar blana lui pare să revină la normal. Sper să se facă bine. Noi salvăm animalele din calea războiului, încă de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. Cele mai multe sunt animale abandonate. Ele supraviețuiesc fără apă și mâncare până când le găsesc militarii ucraineni, care anunță organizațiile de salvare și protecție a animalelor. ”

Armata ucraineană colaborează pentru salvarea animalelor

Natalia conduce un adăpost și colaborează cu ONG-urile care apără animalele, dar și cu armata Ucrainei. Când militarii descoperă animale care au supraviețuit fără stăpâni, imediat cheamă voluntarii în ajutor.

Natalia Popovav, fondatoarea unui adăpost de animale: „Ne este tot mai greu să avem grijă de animale pentru că sunt foarte multe. Am 11 lei, doi tigri și un leopart. Nu mai vorbesc de vulpi, ratoni, lemuri și lebede. Sunt foarte multe. Le hrănesc cu 127 de kilograme de carne în fiecare zi. Fiecare suflet este important. Cred că fiecare ucrainean ar trebui să ajute animalele, atât cât poate. Eu salvez orice animal pentru că reprezintă viitorul meu. Fiecare animal, fiecare plantă sau insectă, fiecare are un rol pe planetă. Dacă elimini o specie, schimbi clima, ecosistemul. Vor fi consecințe urâte. De aceea am ales să salvez animale. ”

Natalia Popova a salvat 600 de animale sălbatice de la începutul războiului. Dintre acestea, 200 de exemplare au fost transportate în alte țări pentru tratament.

The post LIVE UPDATE. 373 zile de invazie rusă. Animale sălbatice salvate din război. Femeia care a apărat peste 600 de mamifere din Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code