Flux-stiri

LIVE UPDATE. 390 zile de invazie rusă. Un bombardament rusesc a ucis 3 persoane în regiunea Zaporojie

  • Un atac asupra unei clădiri rezidențiale a ucis trei persoane duminică în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, potrivit oficialilor locali ucraineni.
  • Oficialii ucraineni au subliniat pericolul la care sunt supuși civilii care locuiesc încă în apropierea liniilor de front ale conflictului.
  • Forțele rusești au tras rachete Grad” asupra satului Kamianske, ucigând trei persoane, a declarat Administrația militară regională Zaporojie.

Un atac asupra unei clădiri rezidențiale a ucis trei persoane duminică în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, potrivit oficialilor locali ucraineni.

Forțele rusești au tras rachete Grad” asupra satului Kamianske, ucigând trei persoane și rănind alte două, care primesc acum tratament medical, a declarat Administrația militară regională Zaporojie într-o postare pe Telegram.

Oficialii ucraineni au subliniat pericolul la care sunt supuși civilii care locuiesc încă în apropierea liniilor de front ale conflictului și i-au îndemnat să se evacueze, scrie CNN.

Pericolul pentru civilii de pe linia frontului nu dispare. Inamicul nu are succes pe câmpul de luptă cu forțele armate ucrainene, așa că ucide în mod deliberat civili ucraineni”, a declarat administrația militară.

Citește și

The post LIVE UPDATE. 390 zile de invazie rusă. Un bombardament rusesc a ucis 3 persoane în regiunea Zaporojie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code